Komputer, Internet dan Hiburan

Tuesday, June 13, 2006

Jomstudy Versi English

Untuk pengetahuan hampa, website nie ada kembar dia. Kembar dia dalam bahasa Mat SAlleh. Hampa boleh tengok dekat sinie. Dalam website nie aku dok buat duit. Guna Google Adsense. Hampa tau apa tu Google Adsense nie. Nanti aku bagitau. La nie tak dak masa lagi. Kalau rajin, masuk-masuk la website mat salleh aku. Ada benda-benda best dekat situ. Lagi satu, jangan la segan nak komen dekat website aku nie. Nak komen, komen teruih. Kalau nak update terbaru, feed saja website aku nie. Kan senang.. Caloooooo

|

Links to this post:

Create a Link

<< Home