Komputer, Internet dan Hiburan

Tuesday, June 13, 2006

Cara mudah nak masukkan Video Youtube dalam blogspot

Mungkin ramai dah tahu cara nie.. tapi aku nak bagitau jugak sebab ada jugak orang yang tak tau macammana nak buat. Ok mula pilih mana-mana video yang hampa berkenan..Lepas tu tengok dekat bawah video tue ada link nama Blog Video. Click saja dekat situ. Tapi hampa kena la register dulu dengan Youtube baru boleh guna kemudahan ini. Bila dah click dekat Blog This, dia akan naik window suruh setup blog hampa. Pilih saja blogger dan lepas tu masukkan username dan password blogspot dan bukannya username youtube. Ingat tue.. Habih cerita.. Senang gila kan? Mudah dan cepat..

|

Links to this post:

Create a Link

<< Home