Komputer, Internet dan Hiburan

Saturday, June 17, 2006

Pesta Pekerjaan Pulau Pinang 17-18 Jun 2006

Kepada sesiapa yang masih menjual anggur lagi(mengangur) bolehlah datang secara beramai-ramai ke Pesta Pekerjaan Pulau Pinang yang start dari 17 Jun dan habih pada 18 Jun 2006. Bermula dari pukul 10 pagi hingga 7 malam.

Yang masih bekerja pun boleh jugak mai untuk apply kerja lain. Mungkin dah boring kerja sekarang nie, jadi hampa apply kerja lain. Banyak kilang dan company offer kerja dekat situ.. Rugi mampuih kalau hampa tak mai. Aku pun pi jugak sat lagi.. Bawak adik dan isteri aku mintak keja.

Datang jangan tak datang.. Adioss..... Lupa pulak. Tempatnya adalah di Dome, Komtar, Pulau Pinang. Dome tu tingkat 5.. wokey.. Jangan lupa bawak resume dan pen..

|

Links to this post:

Create a Link

<< Home